Kids in Tech si BOSCH vin cu provocari noi pentru elevii romani – cursuri de robotica gratuite!

Din toamna anului scolar 2017-2018, elevii romani din ciclul gimnazial si liceal inscrisi in cluburile Kids in Tech din toata tara vor primi per club cate un kit Arduino si cursuri de robotica gratuite, sponsorizate de catre BOSCH, lider global in furnizarea de tehnologii si servicii inovatoare.

Aceasta initiativa are ca scop incurajarea si sustinerea elevilor pasionati de tehnologie si programare in realizarea proiectelor de robotica. De asemenea, prin aceste kit-uri promovam predarea tip ‘learning by doing’ unde elevii pot vedea imediat rezultatul muncii lor si pot crea singuri proiecte utile. Iata cateva dintre proiectele simple si captivante realizate de catre angajatii Bosch la care elevii vor lucra pe parcursul anului scolar viitor:

Prin aceste cursuri de robotica gratuite, ne dorim ca elevii sa inteleaga mai bine cum tehnologia ajuta societatea in care traim si cum aceasta poate fi integrata in actiuni simple, din viata de zi cu zi, ca un ajutor suplimentar.

*fiecare club va fi contactat la inceputul lunii septembrie pentru trimiterea kit-ului

Mai mult decat atat, incurajam elevii sa isi dezvolte propriile proiecte si aplicatii, iar la final de an scolar Bosch va premia cele mai bune idei! Mai multe detalii veti primi incepand din toamna 🙂

Asadar, multumim Bosch pentru ca s-au alaturat proiectului Kids in Tech ca sponsori si furnizori de cursuri.

Multumim de asemena profesorilor si elevilor care au facut posibil proiectul Kids in Tech!